Om oss

Jag heter Mikael Andersson och jag är ägare till Galleri art 21. Jag har ägt och drivit Konstgalleri i Norrköping sedan 1987 då jag öppnade mitt första Konstgalleri på Drottninggatan i Norrköping. Då var jag Sveriges yngsta Konstgallerist bara 22 år gammal. Nu har jag mer än 25 års erfarenhet i branschen och ett stort kontaktnät både på konstnärssidan och med kollegor i branschen
 
Galleri art 21 har som affärsidé att erbjuda konst i mellanprisklassen, konst som du och jag har möjlighet att köpa och njuta av i våra hem. Vi arbetar mycket med Skandinaviska konstnärer men har också ett stort utbud av internationella konstnärer i vårt sortiment. För att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp och också ha möjlighet att i lugn och ro hemma landa i hur ditt nya konstverk passar in i ditt hem erbjuder vi våra kunder 12 månaders bytesrätt. För de lite dyrare konstverken ordnar vi också med hemkörning så du får ett personligt överlämnande från din gallerist, övriga konstverk paketerar vi väl och skickar med posten eller något av de fraktbolag vi anlitar. Frakt ingår alltid i priset.
Vår verksamhet spänner över flera områden inom konsten. Traditionell galleriverksamhet, galleri på nätet, konstföreningar på företag, utsmyckning av olika verksamheter samt även vår Konstgrafiska verkstad som vi är väldigt stolta över och äger och driver tillsammans med konstnärer. 

 


Vi strävar efter att du som kund ska få ett personligt bemötande bli nöjd med ditt val. Att köpa konst är ett väldigt personligt och delvis ett känslomässigt val och något kommer du att glädjas över i ditt hem i många år framåt och det är viktigt för mig att du hittar det rätta konstverket till just dig. Jag är tredje generationens gallerist och vet hur spännande det är när rätt konstverk hittar hem till rätt person.
Ibland räcker det inte med en bild för att få rätt känsla för ett konstverk utan du kanske vill se och känna på plats, kanske även provhänga konstverket i sitt framtida hem. Då finns möjlighet att besöka oss i vårt mysiga gårdsgalleri i Norrköping. Då vi ofta är ute på företagsbesök håller vi öppet lördagar 10-14 samt efter överenskommelse. Kontakta oss gärna innan om du är intresserad av något speciellt konstverk vi har på vår hemsida så ser vi till att det finns på plats vid ditt besök
.

 

Du hittar oss på Snippvägen 6 (Pryssgården) i Norrköping. Enklast tar du 2:ans spårvagn mot Fridvalla och går av vid hållplats "Eneby Centrum".

 

 

Kontakta oss gärna!

Mikael Andersson 0708-619897

Säljavdelningen: info@galleriart21.com

Webshop: webshop@galleriart21.com

Contact form